fbpx

Personvernerklæring

Spesialrekvisita AS er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 984677359.
Spesialrekvisita AS legger stor vekt på at personopplysningene som er gitt av brukeren av nettstedet behandles, prosesseres, styres og sikres på en konfidensiell, hensiktsmessig og forsiktig måte. Spesialrekvisita AS overholder herved kravene til generell personvernforordning (GDPR).

Ved å besøke nettstedet, godtar du fremgangsmåten som er beskrevet i denne personvernerklæringen.Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Behandling av personopplysninger

Du kan gi oss informasjon om deg ved å fylle ut skjemaer på Spesialrekvisitas nettsider eller via korrespondanse på telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du ber om informasjon (dvs. en katalog), bestiller produkter eller tjenester, registrerer deg for evt. nyhetsbrev, stiller spørsmål, kommenterer eller kommer med forslag. Informasjonen du gir oss kan inneholde fornavn og etternavn, firmanavn, adresseopplysninger, e-postadresse, telefonnummer eller fødselsdato. Vi kan også samle inn opplysninger du deler med oss gjennom sosiale medier hvis du har likt oss, deltok i en handling, eller kontaktet oss.

Spesialrekvisita As behandler de personlige dataene de har oppnådd for det formål de ble oppnådd, nemlig å forberede og / eller gjennomføre en avtale, å behandle en forespørsel om informasjon om sine tjenester og / eller produkter, å behandle en bestilling, sende en katalog eller tilbud.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Bestilling, skjema

Nettsiden kan ha skjema for bestilling, påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjemaet lagres ingen steder.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Opplysning om dine opplysninger

Spesialrekvisita AS kan dele dine personlige opplysninger med hvilket som helst medlem av konsernet. Dataene vi har skaffet kan overleveres til tredjeparter, dersom dette er nødvendig for gjennomføring og forbedring av tjenester og avtaler. Det er forbudt for disse partene å bruke personopplysningene til eget formål.

Retensjonsperiode

Dine personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig, i en form som tillater identifikasjon, for å oppnå de ovennevnte formål, med mindre en rettslig forpliktelse gjelder.

Lenker til andre nettsteder

En rekke lenker til andre nettsteder kan bli funnet på Spesialrekvisitas nettsider. Selv om disse nettstedene er valgt med omhu, vil Spesialrekvisita ikke ha ansvar for måten dine personlige data håndteres av disse organisasjonene. Derfor anbefaler vi eksplisitt at du konsulterer personvernerklæringen for disse nettstedene. Spesialrekvisita påtar seg ingen ansvar for skade eller tap som skyldes behandling, ledelse og / eller sikkerhet i forhold til de andre nettstedene.

Endringer

Spesialrekvisita AS forbeholder seg retten til å foreta justeringer eller endringer i personvernerklæringen. Spesialrekvisita As vil publisere alle justeringer og / eller endringer på sine nettsider. Vennligst sjekk personvernerklæringen av den grunn regelmessig.

Spørsmål
Har du spørsmål eller kommentarer til personvernerklæringen, vennligst kontakt oss skriftlig via post@spesialrekvisita.com, eller Spesialrekvisita AS, Ogndalsvegen 143, 7716 Steinkjer

 

Denne personvernerklæringen ble sist endret 19.02.2019